79 Huisdemocraten uiten hun bezorgdheid over het feit dat de GOP hervormingen toestaat terwijl de besprekingen over de schuldlimiet doorgaan

Bijna 80 Huis-Democraten schreven een brief waarin ze hun bezorgdheid uitten over het koppelen van delen van het door de Republikeinen geleide hervormingspakket voor vergunningen aan wetgeving die moet worden aangenomen, te midden van pogingen om de overeenkomst over de hervorming van de vergunning op te nemen in een compromis voor een schuldlimiet.

In een nieuwe brief aan president Biden, leider van de meerderheid in de senaat Chuck Schumer (DN.Y.) en leider van de minderheid in het huis, Hakeem Jeffries (DN.Y.), noemden 79 wetgevers de schuldlimiet niet rechtstreeks. Maar ze hebben alom gewaarschuwd voor het koppelen van de Republikeinse energierekening, bekend als HR1 of andere rekeningen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, aan de rekening die moet worden goedgekeurd.

“Om Amerikaanse gemeenschappen en ons milieu te beschermen tegen onnodige schade, dringen we er bij u op aan zich te verzetten tegen voortdurende pogingen om HR 1 of andere extreme voorstellen toe te voegen die onze fundamentele milieu- en openbare wetten vernietigen tot wetgeving die moet worden aangenomen”, schreven ze in een gepubliceerde brief. op vrijdag.

De vergunningshervorming gaat over inspanningen om goedkeuringen voor energie- of andere infrastructuurprojecten te versnellen, te midden van klachten dat het huidige proces te lang duurt.

De kwestie heeft de democraten verdeeld, van wie sommigen beweren dat er een sneller proces nodig is om koolstofarme energie op te bouwen om de klimaatverandering te bestrijden, maar anderen waarschuwen dat inspanningen om milieuaudits te versnellen, nabijgelegen gemeenschappen kunnen schaden door hun inbreng te beperken.

Democraten aan beide kanten van de kwestie ondertekenden de nieuwe brief echter. Het werd geleid door: vertegenwoordigers Raúl Grijalva (D-Ariz.), Jared Huffman (D-Calif.), Debbie Dingell (D-Mich.), Paul Tonko (DN.Y.), Mike Levin (D-Calif.) , Sean Casten (D-Ill.), Alexandria Ocasio-Cortez (DN.Y.), Melanie Stansbury (DN.M.), Barbara Lee (D-Calif.), Pramila Jayapal (D-Wash.), Teresa Leger Fernandez (DN.M.) en Sydney Kamlager-Dove (D-Calif.).

Grijalva heeft vorig jaar de oppositie geleid tegen licentiehervormingen die door senator Joe Manchin (DW.Va.) zijn gepusht. Casten heeft in het verleden echter gezegd dat er “meer goed dan slecht” in de rekening zat.

Toch verzamelde een groep wetgevers zich vrijdag in een brief om een ​​reeks van vier principes op te stellen die ze graag zouden zien in een poging om de infrastructuurprojecten van het land te versnellen: een focus op handhaving in plaats van het “slikken” van milieuwetten, volledige financiering voor federale bureaus dat ze milieubeoordelingen afronden, nieuwe infrastructuur voor elektriciteitstransmissie bouwen en pogingen om “de must-pass-wet te gijzelen” afwijzen.

Het is niet duidelijk hoe sterk de coalitie van volksvertegenwoordigers zal zijn, zeker gezien het feit dat zij een minderheid vormen in de Tweede Kamer. Voor het toestaan ​​van de hervormingen zijn echter ook 60 stemmen in de Senaat nodig, wat moeilijk haalbaar kan zijn.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

[colabot3]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top