Club for Growth presenteert nieuwe anti-Trump-advertentie

Club for Growth, een prominente conservatieve belangenbehartigingsgroep, onthulde donderdag een nieuwe advertentie waarin voormalig president Trump werd aangevallen vanwege zijn socialezekerheidsplan.

‘Trumps plan voor sociale zekerheid is in de praktijk geen momentum’ zegt de advertentie, samen met beelden van Trump golfen. “Zijn plan, hetzelfde als het plan van Joe Biden, zou senioren omvatten met een automatische vermindering van de uitkeringen, 23 procent in 10 jaar of minder, waardoor uw pensioen in ernstige moeilijkheden komt.”

“Met Donald Trump is het normaal”, gaat de advertentie verder. “Nog een plan dat mensen bedriegt met wat ze hebben verdiend, mensen die ervoor hebben gewerkt, maar het niet zullen krijgen, als het plan van Trump 23 procent van hun spaargeld opslokt. Zeg tegen Donald Trump, stop met het bedriegen van ouderen.”

De advertentie met golfthema, die dit weekend voorafgaand aan het LIV-golftoernooi op de Trump National Golf Club in Washington, DC is vrijgegeven, is gericht op de eis van de voormalige president dat “republikeinen onder geen enkele omstandigheid mogen stemmen om een ​​cent te besparen op Medicare of sociale zekerheid. .”

Biden beloofde ook “de sociale zekerheid en Medicare zonder enige verandering te beschermen”.

Het trustfonds van de sociale zekerheid zal tegen 2033 uitgeput zijn, waarna ontvangers hun uitkering met ongeveer 23 procent zouden kunnen zien dalen, volgens een recente schatting door de Raad van Commissarissen voor Sociale Zekerheid en Medicare.

Dat is wat conservatieve groeperingen hebben gezegd in oproepen om het uitkeringsprogramma te hervormen voordat het failliet gaat.

“De Biden-Trump-positie klinkt misschien als een belofte om de sociale zekerheid te beschermen, maar dat is het niet”, zei Caucus for Growth-president David McIntosh in april auteur bij The Wall Street Journal. “De ‘no change’-wet roept op tot een grote verlaging van de uitkeringen over 10 jaar.”

Biden heeft voorgesteld de belastingen voor de rijken te verhogen om uitkeringsprogramma’s te ondersteunen, een standpunt dat populair is onder de linkerzijde van zijn partij, maar grotendeels wordt verworpen door de Republikeinen.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

[colabot3]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top