Controleer uw e-mail: TurboTax-gebruikers beginnen schikkingscheques van Intuit te ontvangen

(NEXSTAR) – Als u deze maand een brief van de “Intuit Multistate Settlement Administrator” in uw mailbox ziet, gooi deze dan niet in de prullenbak. Dat zou een uitbetaling kunnen zijn van de TurboTax-schikking van $ 141 miljoen.

In aanmerking komende ontvangers begonnen cheques te ontvangen, die volgens de beheerder van de schikking in mei worden verzonden.

Het moederbedrijf van TurboTax, Intuit, is veroordeeld tot het terugbetalen van klanten die in aanmerking hadden moeten komen voor gratis belastingaangifte in belastingjaren 2016, 2017 en 2018, maar werden misleid om te betalen voor online indieningsdiensten. Naar schatting 4,4 miljoen klanten in alle 50 staten en Washington, DC komen in aanmerking.

In aanmerking komende belastingbetalers hoefden geen claim in te dienen en ontvangen automatisch de betaling. U zou ook een e-mail moeten hebben ontvangen van de beheerder van het schikkingsfonds.

Van de meeste mensen wordt verwacht dat ze een cheque van ongeveer $ 30 ontvangen, hoewel sommigen tot $ 85 ontvangen.

“De roofzuchtige en misleidende marketing van TurboTax heeft miljoenen Amerikanen met een laag inkomen opgelicht die probeerden te voldoen aan hun wettelijke verplichtingen om hun belastingen in te dienen”, zei procureur-generaal Letitia James van New York eerder deze maand. “Vandaag maken we dat onrecht recht en steken we geld terug in de zakken van hardwerkende belastingbetalers die nooit belasting hadden moeten betalen.”

Cheques worden nog tot eind mei 2023 verzonden, zodat ze begin juni kunnen arriveren. Als u uw cheque half juni nog niet heeft ontvangen en u denkt in aanmerking te komen voor betaling, kunt u een heruitgave aanvragen van de beheerder van de nederzetting op een latere datum.

The Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

[colabot3]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top