In Mississippi is een onderzoek gestart naar de dood van een 11-jarige die het alarmnummer belde

Het Mississippi Bureau of Investigation is een onderzoek gestart naar het neerschieten van een 11-jarige jongen die afgelopen weekend 112 belde om huiselijk geweld te melden.

Aderrien Murry werd in de borst geschoten door een officier die reageerde op een incident op zaterdagochtend vroeg in Indianola, Miss., Zei zijn moeder Nakala Murry op een persconferentie maandag.

De 11-jarige, die inmiddels uit het ziekenhuis is ontslagen, leed volgens rapporten aan een ingeklapte long, gebroken ribben en een gescheurde lever. CNN.

“Dit kan niet meer. Dit klopt niet”, zei Murry maandag op een persconferentie. “Als een niet-politieagent iemand neerschoot, weet je dat het niet goed is. Als de politie dat doet, hebben ze een protocol. Hij was getraind. Hij weet wat hij moet doen.”

Het Mississippi Bureau of Investigation zei in een verklaring dat het “momenteel dit kritieke incident evalueert en bewijsmateriaal verzamelt” en “zijn bevindingen zal delen met het kantoor van de procureur-generaal” wanneer het onderzoek is voltooid.

De familie en advocaat Carlos Moore zeiden dat ze de stad oproepen om de officier die betrokken was bij de schietpartij te ontslaan. De raad van wethouders van Indianola stemde volgens het rapport om de officier met betaald verlof te plaatsen tijdens een staatsonderzoek De Washington Post.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

[colabot3]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top