Mike Lindell winnaar van $ 5 miljoen verkiezingsfraude vraagt ​​federale rechtbank om hem te laten betalen

De winnaar van een wedstrijd die MyPillow CEO Mike Lindell in het leven heeft geroepen om mensen ertoe te brengen zijn beweringen over verkiezingsfraude te ontkrachten, heeft een federale rechtbank gevraagd om Lindell te betalen nadat een bondgenoot van voormalig president Trump weigerde.

Lindell beloofde $ 5 miljoen te betalen aan iedereen die zijn gegevens kon weerleggen, wat volgens hem aantoonde dat er wijdverspreide kiezersfraude plaatsvond tijdens de presidentsverkiezingen van 2020. Een particulier arbitragepanel ontdekte vorige maand dat een rapport ingediend door Robert Zeidman, een software-expert, de beweringen van Lindell weerlegde en beval Lindell om hem binnen 30 dagen na het vonnis $ 5 miljoen te betalen.

Op donderdag diende Lindell een motie in bij de staatsrechtbank van Minnesota om te proberen de beslissing van het panel te vernietigen en de onderscheiding ongedaan te maken, met het argument dat het panel zijn autoriteit bij het nemen van de uitspraak had overschreden.

antwoordde Zeidman dwang petitie bij de federale rechtbank van Minnesota op vrijdag om Lindell hem $ 5 miljoen plus 10 procent rente per jaar te laten betalen totdat hij betaald is, in overeenstemming met de staatswet.

Het arbitragepanel ontdekte dat Lindell herhaaldelijk in openbare en televisieoptredens beweerde dat hij over informatie beschikte die aantoonde dat de verkiezingen van 2020 frauduleus waren en lanceerde een “Prove Mike Wrong Challenge”. Het team van Lindell vertelde Zeidman dat het de uitdaging niet had gewonnen op basis van zijn rapport, wat Zeidman ertoe aanzette een arbitrageclaim in te dienen.

“Hij bewees dat de door Lindell LLC verstrekte gegevens die informatie van de verkiezingen van november 2020 weerspiegelden duidelijk niet de gegevens van de verkiezingen van november 2020 weerspiegelden. Het niet betalen van de heer Zeidman van de geschatte $ 5 miljoen vormde een contractbreuk, waardoor hij recht had op herstel”, concludeerde de raad.

Lindell vertelde de Washington Post interview dat hij van plan is het vonnis van de commissie aan te vechten, en dat Zeidman alleen om geld vraagt ​​om te proberen het bewijs dat hij heeft van verkiezingsfraude “in diskrediet te brengen”.

“Het gaat niet om betalen, dat is fout. Ze doen het gewoon om het bewijs in diskrediet te brengen, en het bewijs is er allemaal”, zei hij. “We stappen naar de rechter. Alles is gewoon kapot.”

The Post meldde dat voor het vernietigen van de onderscheiding een rechtbank zou moeten vaststellen dat het panel wangedrag heeft gepleegd, zijn autoriteit heeft overschreden of dat het proces corrupt was.

Brian Glasser, de advocaat van Zeidman, vertelde de Post dat er “geen omstandigheden” waren waarin hij Lindell zou toestaan ​​”met dat geld weg te komen”.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

[colabot3]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top