Niet schuldig pleidooi voor verdachte in de steekpartij van een schooljongen in Idaho

Een rechter pleitte maandag niet schuldig aan een man die ervan wordt beschuldigd vorig jaar vier studenten van de Universiteit van Idaho te hebben doodgestoken.

Bryan Kohberger, 28, wordt beschuldigd van inbraak en vier gevallen van moord met voorbedachten rade in verband met de dood in november 2022. Hij weigerde te pleiten en een rechter van de Latah District Court diende ze namens hem in.

Kohberger, die ten tijde van de moorden senior criminologie studeerde aan de Washington State University, werd vorig jaar gearresteerd en aangeklaagd en vorige week aangeklaagd door een grand jury.

De rechter plande het proces van Kohberger voor oktober na de beklaagden afstand gedaan van zijn recht tot een snel proces.

Studenten van de Universiteit van Idaho, Madison Mogen, Kaylee Goncalves, Xana Kernodle en Ethan Chapin – allemaal tussen de 20 en 21 jaar oud – werden vorig jaar doodgestoken aangetroffen in een gehuurd huis in Moskou, Idaho, vlakbij de campus van de universiteit.

De Associated Press heeft bijgedragen.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

[colabot3]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top