Sanders verwerpt de opmerkingen van McCarthy door hem de schuld te geven van het mislukken van de schuldonderhandelingen

Senator Bernie Sanders (I-Vt.) verwierp zondag de opmerkingen van voorzitter Kevin McCarthy (R-Calif.) die het Witte Huis ervan beschuldigde de kant van de senator en andere progressieven te kiezen te midden van onderhandelingen over het schuldenplafond.

McCarthy zei op “Sunday Morning Futures” van Fox News dat “wanneer Bernie Sanders of de AOC iets zeggen, het Witte Huis de andere kant op draait.”

“Kevin McCarthy noemt je nu een paar seconden geleden rechtstreeks bij naam op Fox News, omdat jij de reden bent dat het debat hierover is stopgezet. Jouw antwoord?” Ali Velshi van MSNBC vroeg Sanders naar “Velshi.”

“Nou, ik betwijfel het ten zeerste”, zei Sanders.

“Maar tot het punt waarop het Witte Huis tegen die Republikeinen zegt: ‘Stop met hypocriet te zijn. Stop met het verdedigen van de klasse van miljardairs tegen het betalen van een eerlijk deel van de belastingen, terwijl je programma’s wilt schrappen die ouderen, kinderen, zieken en armen nodig hebben, ‘als ik een rol heb – als progressieven daar een rol in spelen, dat is geweldig ,’ zei Sanders.

McCarthy en Biden spraken elkaar zondag telefonisch toen de president terugkeerde van een top van de Groep van Zeven in Japan, waarmee hij korte plannen maakte voor een uitgebreide internationale reis om terug te keren naar Washington voor gesprekken.

De besprekingen op personeelsniveau worden zondag hervat en de president en de president zullen elkaar op maandag ontmoeten als 1 juni nadert – een datum waarop het ministerie van Financiën zei dat het geen manieren meer zou kunnen hebben om een ​​faillissement te voorkomen.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

[colabot3]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top