Team Scott doet een officieel bod voor 2024

Senator Tim Scott (R.C.) heeft zichzelf officieel uitgeroepen tot kanshebber voor de GOP-presidentiële nominatie, waarmee hij de laatste Republikein is die een druk veld betreedt dat wordt gedomineerd door voormalig president Trump.

Scott diende vrijdag het papierwerk in bij de Federal Election Commission, voorafgaand aan de verwachte officiële campagnelancering op maandag.

Scott, die in november herverkiezing won, strijdt om de Republikeinse presidentiële nominatie tegen Trump, de voormalige Amerikaanse ambassadeur bij de VN Nikki Haley, de voormalige gouverneur van Arkansas, Asa Hutchinson, en zakenman Vivek Ramaswamy, die behoren tot de grootste kanshebbers van de partij.

Door de deelname van Scott is hij ook de tweede Zuid-Carolinian na Haley die aan de race deelneemt.

Republikeinse voorverkiezingen zullen naar verwachting druk zijn; zijn deelname aan de race komt vóór de verwachte campagnelancering van de gouverneur van Florida, Ron DeSantis, volgende week. Andere Republikeinen waarvan is gespeculeerd dat ze zullen deelnemen, maar die nog niet officieel zijn toegetreden, zijn onder meer de voormalige vice-president Mike Pence, de voormalige gouverneur van New Jersey, Chris Christie, en de gouverneur van New Hampshire, Chris Sununu.

Ondanks zijn vele uitdagers hebben recente peilingen aangetoond dat Trump de te verslaan Republikein blijft in de voorverkiezingen, aangezien hij over het algemeen zelfs een voorsprong van twee cijfers heeft op DeSantis, die regelmatig als tweede eindigt in hypothetische GOP-voorverkiezingen.

Het eerste presidentiële GOP-debat zal in augustus in Milwaukee worden gehouden.

Ondertussen heeft president Biden officieel aangekondigd dat hij zich kandidaat stelt voor herverkiezing, en twee democraten hebben pogingen ondernomen om Biden te verdrijven: de progressieve Marianne Williamson en Robert F. Kennedy Jr., een antivaccinactivist en neef van voormalig president John F. Kennedy.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

[colabot3]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top