Tim Scott lanceert een advertentie-aankoop van $ 6 miljoen voordat hij deelneemt aan de race voor het Witte Huis

Senator Tim Scott (R.C.) bereidt zich voor op de lancering van een advertentiecampagne van $ 6 miljoen, aangezien de senator naar verwachting aanstaande maandag formeel zijn bod op het Witte Huis zal lanceren.

Een hoge Scott-functionaris zei dat de senator een multi-platform advertentiecampagne van $ 5,5 miljoen over de hele staat zal lanceren die zal worden uitgezonden op televisie, radio, satelliet en kabel tijdens de presidentiële voorverkiezingen in New Hampshire en Iowa.

Er wordt ook een aparte zevencijferige digitale advertentie-inkoop gelanceerd. Beide campagneadvertenties worden uitgezonden tot het eerste GOP-debat.

“Deze campagne is gebouwd om te winnen en heeft de middelen en de boodschapper om de Republikeinse nominatie en uiteindelijk het Witte Huis te bezorgen”, zei een hoge Scott-functionaris.

De advertentiecampagne komt op het moment dat Scott naar verwachting maandag zal aankondigen dat hij zich officieel kandidaat zal stellen voor het presidentschap aan de Republikeinse kant. Scott heeft vorige maand een verkenningscommissie opgericht en is afgereisd naar staten als Iowa en zijn thuisstaat South Carolina, een andere presidentiële voorverkiezing.

Verschillende Republikeinse uitdagers hebben al officiële biedingen uitgebracht voor het Witte Huis, waaronder voormalig president Trump, voormalig VN-ambassadeur Nikki Haley, voormalig gouverneur van Arkansas Asa Hutchinson en ondernemer Vivek Ramaswamy.

De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, de voormalige vice-president Pence, de gouverneur van New Hampshire, Chris Sununu en de voormalige gouverneur van New Jersey, Chris Christie, worden allemaal getipt om zich kandidaat te stellen, maar moeten nog officiële aankondigingen doen.

Volgens peilingen leidt Trump echter op grote schaal in het verwachte GOP-veld van 2024, met DeSantis op een goede tweede plaats.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

[colabot3]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top