Trump hekelt campagnelancering DeSantis: ‘ramp’, ‘RAMP’

Voormalig president Trump noemde de campagnelancering van de gouverneur van Florida, Ron DeSantis (R), woensdag een “ramp” en een “ramp” nadat de Twitter-feed van de gouverneur werd ontsierd door technologische storingen.

“Inslag! Het lanceren van DeSanctus TWITTER is een RAMP! Zijn hele campagne zal een ramp worden. KIJK!” zei Trump publiceren op Truth Social, met een verkorte versie van zijn “DeSanctimonious” bijnaam.

“Is de lancering van de DeSantis FATAL?” hij daarna toegevoegd. “Dat!”

De gouverneur van Florida kondigde woensdagavond officieel zijn bod op de Republikeinse presidentiële nominatie van 2024 aan op Twitter Spaces met CEO Elon Musk, nadat hij eerder op de dag papierwerk had ingediend en een campagne-lanceringsvideo had vrijgegeven.

Twitter Spaces ondervond echter technische problemen, waarbij sommige gebruikers audio verloren of geen toegang hadden tot de livestream.

Trump vergeleek de lancering van DeSantis met die van senator Tim Scott (R-C.), die zijn campagne maandag aankondigde. De voormalige president prees de senator van South Carolina eerder deze week als een “grote stap voorwaarts” ten opzichte van DeSantis.

“Het presidentiële optreden van Tim Scott, zelfs met de kapotte microfoon (betaal de artiest niet, Tim!), was verreweg het beste presidentiële optreden van de week”, zei Trump tijdens de tweede Truth Social. publiceren op woensdag. “Robs was een ramp!”

DeSantis, die al maanden zinspeelt op een bod van het Witte Huis, is de enige Republikeinse kandidaat die in de peilingen doorgaat tegen de voormalige president. Echter, een enquête gemiddelde op woensdag liet Trump zien dat hij de gouverneur van Florida met meer dan 30 punten voorstaat.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

[colabot3]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top