Trump voegt zich bij Sean Hannity voor een gemeentehuis

Voormalig president Trump zal zich volgende maand bij Sean Hannity voegen voor een gemeentehuisevenement op Fox News, zo maakte het netwerk donderdag bekend.

Het evenement staat gepland om op 1 juni in Iowa te worden opgenomen en diezelfde dag om 21:00 uur Eastern Time te worden uitgezonden, aldus de release. Hannity zal naar verluidt vragen van het publiek beantwoorden.

Eerder deze maand woonde Trump een door CNN gehost gemeentehuis in New Hampshire bij dat live werd uitgezonden.

Het live-evenement van CNN kreeg kritiek nadat de voormalige president zijn ontkrachte beweringen van wijdverbreide kiezersfraude in de race van 2020 herhaalde, weigerde de resultaten van 2024 te accepteren en anker Kaitlan Collins en schrijver E. Jean Carroll beledigde. Een jury vond Trump eerder deze week aansprakelijk voor aanranding en smaad tegen Carroll in een federale rechtszaak.

De voormalige president verscheen eerder dit jaar ook op de primetime-show van Hannity te midden van spanningen tussen de voormalige president en het netwerk waar hij de voorkeur aan gaf tijdens eerdere presidentiële races.

Eerder deze maand bestookte hij het netwerk en beweerde dat ze te veel aandacht besteedden aan de gouverneur van Florida, Ron DeSantis, die woensdag zijn presidentiële bod voor 2024 aankondigde.

“Ze duwen DeSanctimonious wanhopig onder druk, die hoe dan ook als een rots naar beneden valt”, zei Trump in een post op Truth Social. “Fox News is het DeSanctimonious Network geworden, maar het zal nooit werken omdat het niet goed is.”

De presidentiële race van de GOP is de afgelopen dagen drukker geworden met de toevoeging van DeSantis en senator Tim Scott uit South Carolina. Verscheidene anderen – waaronder voormalig vice-president Mike Pence, New Hampshire Gov. Chris Sununu en voormalig New Jersey Gov. Chris Christie – zullen naar verwachting binnenkort ook beslissen over mogelijke biedingen.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

[colabot3]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top