Voortgang en een latere deadline, maar zonder schulden

Beide partijen observeren naar verluidt een verhoging van twee jaar in het schuldenplafond met bestedingslimieten voor dezelfde tijd.

Dit zou de dreiging van wanbetaling verplaatsen Verkiezingen 2024 en geef Republikeinen bezuinigingen om aan te prijzen als een onderhandelingsoverwinning.

Het ontwerpplan zou de schuldlimiet met maximaal $ 4 biljoen kunnen verhogen, volgens sommige Republikeinen van het Huis, veel meer dan de $ 1,5 biljoen die is voorgesteld in de wet op het schuldplafond van het Huis van Afgevaardigden.

En onderhandelaars hebben misschien weinig meer tijd iets verzamelen.

Minister van Financiƫn Janet Yellen vertelde de wetgevers vrijdag in een brief dat de VS op schema liggen om tegen 5 juni geen geld meer te hebben.

Yellens nieuwe deadline is de sterkste de minister van Financiƫn deed het, maar een paar dagen later dan de oorspronkelijk gevreesde X-datum van 1 juni.

onderhandelaars Ik heb het misschien nodig die kostbare paar dagen om de resterende obstakels voor de deal te overwinnen.

House GOP-hardliners zijn woedend over de opkomende conceptovereenkomst en dringen erop aan het gaat niet ver genoeg het verbruik beperken.

Republikeinse onderhandelaars proberen het volstoppen op datalekken en herbevestigen het belang van strengere arbeidseisen in verband met sociale programma’s voor een mogelijke overeenkomst.

[colabot3]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top